De verkoop van een huis ondersteunen met een video.

Gepubliceerd op 12 juli 2018 20:18

Wanneer u uw huis verkoopt of wanneer de makelaar dit voor u doet worden er altijd foto's gemaakt. Dit om een zo'n goed mogelijk beeld te geven van het huis. Maar wat nou als een video een extra ondersteuning kan geven?

U kent het wel. Elke foto moet zo perfect mogelijk gemaakt worden om de mensen een mooi beeld te geven van uw/een huis. Het huis moet tenslotte de potentiële koper aanspreken. Maar hoe kunt u de potentiële koper nou het meest aanspreken? Wat dacht u van de combinatie van foto's en een video?!

 

Potentiële koper: Soms is het lastig in te schatten hoe groot een ruimte is. Meestal is het dan handig om even een bezichtiging te doen. Maar wat nou als de afstand te groot is en tijd om langs te komen er niet is. Met een filmpje heeft u, als potentiële koper, nog een beter beeld van het huis. 

En nu denkt u vast hoe gaat dat in zijn werk? Nou heel erg gemakkelijk. Er worden van elke ruimtes een aantal shots gemaakt. Een shot is een korte stukje filmbeeld met daarop bijvoorbeeld belangrijke informatie. Meestal is 1 shot genoeg, maar soms zijn er meerdere van toepassing. 

Een voorbeeld van een shot zou kunnen zijn: met de camera de woon- of badkamer in lopen. U kunt in een oogopslag zien hoe groot de ruimte is en hoe het zou kunnen voelen als u die kamer in zou lopen. Vanaf de stoel aan de keukentafel of vanaf de bank kunt u zich dan helemaal inleven. Want "Zien Is Beleven". In combinatie met de foto's van het huis heeft u een perfect beeld van wat wellicht uw toekomstige huis gaat worden. 

 

Verkoper: Als verkoper of makelaar zijnde hoeft u voor het filmpje niks extra's te doen. Het filmpje wordt namelijk voor u gemaakt. RB Visuals zorgt dat de beelden goed gemaakt worden en dat deze uiteindelijk in een kort filmpje achter elkaar worden geplakt. U, als verkoper/makelaar, heeft dan nog een extra manier om het huis goed te laten zien aan de potentiële koper. 

 

Heeft u na het lezen van dit korte artikel interesse gekregen? Wacht dan niet en neem contact op via het contactformulier, mail naar info@rbvisuals.nl of bel naar 06 - 11 08 69 52 (WhatsApp is ook mogelijk. Zie onderaan de pagina de mogelijkheden hiervoor.)

 

 

 

 


«   »